Referenciamunkák

Átfogó megoldásaink maximálisan illeszkednek megrendelőink igényeihez. Szenvedélyünk a mérnöki precizitás, mely minden munkánkban tetten érhető.Irodai számítógépasztal tervezése

Munkatársainknak egy olyan CAD munkaasztalra volt szüksége, melyen két monitor kényelmesen elfér, valamint van hely akár egy plusz laptopnak, jegyzeteknek, vázlatoknak, rajzoknak is. Fontos szempont volt az is a tervezés során, hogy a karok megfelelően támaszkodjanak a csuklótól egészen a könyökökig, és a szemek mégse kerüljenek túlságosan távolra a képernyőtől.

Ennek eredményeképp kollégáink maguk terveztek egy olyan ergonomikus asztalt, melynél a kényelmes és kreatív munka minden feltétele adott. Az asztal merev fémkeretet is kapott a masszív kivitel érdekében, magassága pedig a csavaros lábaknak köszönhetően könnyedén állítható. A lábak mellett mindkét oldalon tárolópolcok találhatóak a számítógép(ek)nek, a táskáknak és dossziéknak. A vezetékek az asztal hátsó részén, az asztallap alatt elrejtett csatornákban futnak, melyek könnyedén leemelhető elemek eltávolításával válnak hozzáférhetővé.

Terveztünk fiókos változatot is, amely moduláris: tetszés szerint kombinálható a polcos változattal. A tervezésnél fontos szempont volt a sorba rendezhetőség, így a kábelek rejtetten végigvezethetők a kábelcsatornában, valamint egybefüggő asztalfelületet kapunk a jobb helykihasználás érdekében.

 • A kihívás:

  Minden igényt kielégítő, tartós, nagyméretű kialakítás, dekoratív megjelenés.

 • A megoldásunk:

  Masszív acélváz, állítható magasság, modulrendszerű kialakítás, rejtett kábelcsatornák, ergonomikus dizájn.

 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.