Szerszám- és célgéptervezés

Professzionális szerszámok, készülékek és célgépek tervezése a lehető legrövidebb időn belül.

Korszerű megoldások a hatékony szerszámokért

Csapatunk a lemezkivágás, a lyukasztás, a szegecselés, a habosítás, valamint a vákuumformázás területein is maradandót alkot. Sőt, a flakonfúvó szerszámok terén is számíthat ránk.


Részletek
 • Szerszámok tervezése
 • Célgépek tervezése
 • Célberendezések tervezése
 • Szerszámok bemérése

Így tervezünk


Amikre büszkék vagyunk

Tekintse meg legfontosabb projektjeinket, melyekben a pontosság és a költséghatékonyság találkozik egymással.

 • Ragasztó szárító célgép

  Egy személygépkocsiban felhasznált elektromos egység szerelése során a hőre keményedő műanyagházba fém alkatrész beragasztásának hőkamrában való kikeményítése, és a darab visszahűtése volt csapatunk feladata.

  Tovább a projekthez
 • Szegecselő célgép

  A szegecselő ülék és tüskék tervezésekor is figyeltünk a kopó alkatrészek villámgyors cseréjére. Az automatikus működés biztosítása és a selejt kiszűrése a szerszámba épített erő- és távolságmérő celláknak köszönhető.

  Tovább a projekthez
 • Habosító kaloda pneumatikus vezérléssel

  Egy új tervezésű, a gyártó eddigi palettáján lévőknél nagyobb méretű hűtőhöz kellett egy olyan hűtőtest habosító kalodát készítenünk, amely a megrendelő főleg kézi üzemeltetésű habosító rendszeréhez és módszeréhez illeszkedik, továbbá az eddig ott használt kalodákkal ellentétben megfelelő biztonságot nyújt.

  Tovább a projekthez
 • Kitámasztó mag

  Maximális támasz, minimális anyagvastagsághoz? Tökéletes optikai mérés és ellenőrzés segítségével terveztünk vékony, vákuumszívott alkatrészhez kitámasztást, amely nem horpad be a habnyomástól.

  Tovább a projekthez
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Miután mertem nagyot álmodni egy méteres acélgömb körül lebegő, minden milliméterében térben ívelő, üveghordó-spirál kompozícióval – megtaláltam a CAD CAM 3000 csapatát.

  Azonnal vállalták velem a kalandot…

  A letisztult geometrián alapuló formavilág anyagban történő kivitelezése – attraktív és szenzibilis statikus tervezői együttműködés nélkül – puszta illúzió maradt volna számomra.

  Róbert és Árpád lelkiismeretes mérnöki munkája mentén azonban végig biztonságban éreztem magam.

  Tűélesen érzékelték a fizikai határokat számtalan esetben feszegető elképzeléseimet és mindig okos, józan érvelésekkel tartották a projektet – a látvány fontosságát szem előtt tartva – a kivitelezhetőség biztos medrében.

  A CAD CAM 3000 Kft. együttműködésével így kelt életre „KOHÉZIÓ” elnevezésű üveg-fém térplasztikám Örkényben, mely a Nemzeti Összetartozás és a Trianoni Békediktátum évfordulója alkalmából került felavatásra.

  A művészi elgondolás és a megfontolt, alapos, pontos, mérnöki munka egyedülálló kollaborációjában.…

  Hálásan köszönöm!

  Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi díjas üvegművész

Kiváló eszközök az ideális végeredményhez

A legjobb CAD tervező szoftverek és megbízható FEM szilárdsági analízis szoftverünk segítségével emlékezeteset alkotunk.
 • GOM
 • Blender
 • Solid Edge
 • SolidWorks
 • Creo Simulate
 • CATIA
 • Creo Parametric

Szakértőink az Ön projektjéhez

 • Róbert - ügyvezető igazgató

  Róbert

  cégvezető / tulajdonos

  Több mint 30 év szerszámtervezői és terméktervezői tapasztalattal rendelkező műszaki cégvezetőnk, aki mindig garantálja a magas minőséget.