Szolgáltatásaink

Szakértő csapatunknál az Ön igényei és a gyárthatóság állnak az első helyen. CAD-CAM 3000: szimulációval és optikai méréssel támogatott, sokrétű mérnöki szolgáltatások az optimális megoldásért.

Miben segíthetünk?

Tudjuk, hogy a különböző iparágak eltérő kihívásokkal néznek szembe. Csapatunk tagjai más-más mérnöki terület specialistáiként sokrétű megoldásokkal segítik Önt és vállalkozását.

 • Terméktervezés

  Még csak a működési vázlat áll rendelkezésre, vagy már csak néhány apró lépés van hátra? Megbízható partnerként kapcsolódunk be a folyamatba ott és akkor, amikor szüksége van ránk.

  Tovább a részletekhez
 • 3D Optikai mérés

  Szeretné tudni, hogy a legyártott darabok miért nem illeszkednek? Meggyőződne róla, hogy az alkatrészek rajz szerint készültek-e? 3D optikai mérőgépünkkel a legtöbb alkatrész vagy szerszám bemérhető.

  Tovább a részletekhez
 • Végeselemes szimuláció

  Szilárdsági és áramlástani analízissel segítjük az alkatrészek optimalizálását, hiszen tudjuk, hogy a gyártási költségek csökkentése, valamint a terhelhetőség és megbízhatóság növelése kulcs a sikerhez.

  Tovább a részletekhez
 • Prototípus-építés

  Hatékonyabb prototípussal a terméktervezés! Költséghatékony és rövid határidejű prototípus-készítéssel a felmerülő gyártási, szerelési vagy működtetési problémák gyorsan lokalizálhatóvá válnak.

  Tovább a részletekhez
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux

Kiváló eszközök az ideális végeredményhez

A legjobb CAD tervező szoftverek és megbízható FEM szilárdsági analízis szoftverünk segítségével emlékezeteset alkotunk.

Akik elégedettek a munkánkkal