Terméktervezés

Minden részletre kiterjedő, hatékony tervezés: a gazdaságos kivitelezhetőségért.
termektervezes-hero

Szakértő segítség a legfontosabb területeken

 

Mindig az optimumon! Csapatunk nemcsak a háztartási termékek és az azok gyártásához szükséges szerszámok/készülékek tervezésében jártas, hanem a belső és külső burkolatok, hangszigetelt térelválasztók, bútorok és egyéb termékek tervezésében is.

 

Milyen értékeket tartunk szem előtt a terméktervezés során?

 

Terméktervező csapatunk számára fontos az ergonómia, a környezettudatosság, a gyárthatóság, az esztétika, a költség- és időhatékonyság, valamint a funkcionalitás. Nálunk a terméktervezés mindig maximális alapossággal és pontossággal történik.

 

Hogyan dolgozunk?

 

A terméktervezés minden egyes pontjában tud Önnek segítséget nyújtani a szakértőkből álló, több mint 10 fős terméktervező csapatunk.

 

Először az átfogó igényfelmérés során meghatározzuk az projekttel kapcsolatos igényeket és a lehetőségeket.

 

Ezt követően rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez és az elvárásaihoz igazodva érjük el a célokat. Szükség esetén akár helyszíni munkavégzéssel is támogatjuk Önt a terméktervezés során. Könnyen és gyorsan bekapcsolódunk a vállalati részlegek munkájába.

 

A projekt során folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot telefonon, elektronikus úton vagy személyesen.

 

Miért érdemes minket keresnie, ha terméktervező mérnökre van szüksége?

 

A velünk együtt dolgozó cégek visszajelzései alapján az általunk készített tervek mindig feltűnően pontosak, kidolgozottak és alaposak, ami nagyon megkönnyíti a megrendelőink munkáját. Így sokkal kevesebb a selejt és a leállás, amivel jelentős idő, energia és pénz takarítható meg.

 

A terméktervezés mellett számos egyéb területen szereztünk már tapasztalatot az elmúlt 10 évben, és szeretünk új dolgokat is kipróbálni. Minőségi mérnöki szolgáltatásokkal és projektmenedzsmenttel segítjük a hozzánk forduló vállalatok munkáját. Számos kiváló referenciával rendelkezünk a terméktervezés és a termékfejlesztés terén.

 

Professzionális szoftvereink segítségével könnyen elérjük az Ön által kitűzött célokat. Mérnökirodánkban a terméktervezés a Catio, Creo, Solid Edge, SolidWorks, illetve a Siemens NX szoftverek segítségével történik.

 

Az a célunk, hogy a terméktervezés során minden a lehető legtökéletesebb legyen. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink egyre magasabb szintűek legyenek, illetve hogy a mérnöki tudásunk folyamatosan bővüljön.

 

Termékfejlesztés nagy tapasztalattal

 

A terméktervezés mellett termékfejlesztéssel is foglalkozunk, hiszen már egy meglévő termék esetében is szükség lehet módosításra az előrelépés érdekében. Az ilyen irányú megkereséseknek általában az a célja, hogy a termék jobb minőségűvé váljon, hogy költséghatékonyabb legyen az előállítása, vagy hogy növelni lehessen a gyártási kapacitását. Terméktervező mérnökeink szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően sokkal egyszerűbbé válik a termékfejlesztéssel kapcsolatos célok elérése.

 

A gyártmánytervezésben is tudunk Önnek segíteni

 

A fentieken túl a gyártmánytervezés és a gyártmányfejlesztés terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Az sem jelent problémát, ha összetett problémákra kell megoldást találnunk. Arra törekszünk a gyártmánytervezés során, hogy az Ön elképzelései minél nagyobb mértékben teljesüljenek. Folyamatosan új mérnöki megoldásokat keresünk annak érdekében, hogy a munkánk még jobb minőségű legyen. A gyártmánytervezés és -fejlesztés során maximálisan szem előtt tartjuk a költség- és a gyártáshatékonyságot.

 

Ha a termék funkció, kinézet és más szempontokból már részben vagy teljesen megtervezésre került, de még a gyárthatóság érdekében optimalizációra szorul, akkor bekapcsolódunk a tervezésbe a tökéletes és költséghatékony eredményért.

 

Mi a teendője, ha szeretne további információhoz jutni?

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor lépjen velünk kapcsolatba ennek az űrlapnak a segítségével, írjon nekünk e-mailt az [email protected] címre vagy hívjon minket a +36 57 401 018 számon! Szívesen válaszolunk a terméktervezéssel és -fejlesztéssel kapcsolatos kérdéseire.


Részletek
 • Megvalósíthatósági tanulmány
 • Termékkoncepció tervezése
 • Meglévő termék továbbfejlesztése
 • 2D-s műszaki rajzok készítése
 • Optimalizáció

Így tervezünk

 • A feladatok azonosítása

  A kihívások és a határok beazonosítását követően körvonalazódnak a lehetséges megoldási irányok.

 • A feltárás

  Alapos anyaggyűjtés, valamint az iparban bevált gyakorlatok tanulmányozása segít hozzá minket az optimális tervezéshez.

 • Az előtervezés

  Hatékony, többkörös ötletgyűjtést követően választjuk ki a tökéletes megoldást, melyről 3D modellt készítünk.

 • A tervezés

  Szakértő kollégáink létrehozzák a virtuális 3D modellt, majd a valós prototípust, csak ennek segítségével érhető el a tökéletes végeredmény.

 • A próba

  A prototípus teljes körű tesztelését követően lejegyezzük releváns tapasztalatainkat.

 • A továbbfejlesztés

  A vevői visszajelzések és a prototípus-tesztelés alapján rajzolódnak ki a továbbfejlesztési lehetőségek, melyek közül az idő- és költséghatékonyság jegyében választjuk ki azt, amely az optimális megoldáshoz vezet.


Amikre büszkék vagyunk

Tekintse meg legfontosabb projektjeinket, melyekben a kiváló forma- és gépészeti tervezés találkozik egymással.

 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Miután mertem nagyot álmodni egy méteres acélgömb körül lebegő, minden milliméterében térben ívelő, üveghordó-spirál kompozícióval – megtaláltam a CAD CAM 3000 csapatát.

  Azonnal vállalták velem a kalandot…

  A letisztult geometrián alapuló formavilág anyagban történő kivitelezése – attraktív és szenzibilis statikus tervezői együttműködés nélkül – puszta illúzió maradt volna számomra.

  Róbert és Árpád lelkiismeretes mérnöki munkája mentén azonban végig biztonságban éreztem magam.

  Tűélesen érzékelték a fizikai határokat számtalan esetben feszegető elképzeléseimet és mindig okos, józan érvelésekkel tartották a projektet – a látvány fontosságát szem előtt tartva – a kivitelezhetőség biztos medrében.

  A CAD CAM 3000 Kft. együttműködésével így kelt életre „KOHÉZIÓ” elnevezésű üveg-fém térplasztikám Örkényben, mely a Nemzeti Összetartozás és a Trianoni Békediktátum évfordulója alkalmából került felavatásra.

  A művészi elgondolás és a megfontolt, alapos, pontos, mérnöki munka egyedülálló kollaborációjában.…

  Hálásan köszönöm!

  Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi díjas üvegművész
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.

Kiváló eszközök az ideális végeredményhez

A legjobb CAD tervező szoftverek és megbízható FEM szilárdsági analízis szoftverünk segítségével emlékezeteset alkotunk.
 • ANSYS
 • GOM
 • Blender
 • Solid Edge
 • SolidWorks
 • Creo Simulate
 • CATIA
 • Creo Parametric

Szakértőink az Ön projektjéhez

 • Róbert - ügyvezető igazgató

  Róbert

  cégvezető / tulajdonos

  Több mint 30 év szerszámtervezői és terméktervezői tapasztalattal rendelkező műszaki cégvezetőnk, aki mindig garantálja a magas minőséget.