Referenciamunkák

Átfogó megoldásaink maximálisan illeszkednek megrendelőink igényeihez. Szenvedélyünk a mérnöki precizitás, mely minden munkánkban tetten érhető.Hűtőszekrény & fagyasztó

Egy új, komplett hűtőszekrény, kombi hűtő-fagyasztó és fagyasztó 11 db-os termékpaletta tervezése volt csapatunk feladata, a formatervi, gyártási és dokumentációs előírásoknak és követelményeknek megfelelően.

A feladat összetettségét az adta, hogy fröccsöntött, vákuumszívott műanyag alkatrészeket kellett szerelhetően összetervezni a hajlított, sajtolt fémlemez alkatrészekkel, amiket többkomponensű hab tart össze merev egységgé. A hűtőcsövek, elektromos vezetékek, és azok elhelyezésének szabályai csak tovább növelték a megbízás bonyolultságát.

A tervezés az olaszországi megrendelő csapatával együttműködve történt, így folyamatos egyeztetésekre volt szükség. Ezekre elsősorban online meetingek, prezentációk és e-mailek formájában került sor.

Ezzel párhuzamosan a megrendelőnél labortesztek is folytak, amelyek újabb és újabb inputot jelentettek a tervezésben.

 • A kihívás:

  Összetett termékek tervezése olyan módon, hogy minden egyes alkatrész gyárthatósága megfeleljen az ahhoz kiválasztott technológiának és formatervnek egyszerre.

 • A megoldásunk:

  Sokéves tapasztalat a szükséges gyártástechnológiákban, és szakértő mérnöki munka a részletek rendszeres ellenőrzésénél.

 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.