Minőség

Mert hisszük, hogy alap a korrekt munkavégzés, a maximális biztonságra való törekvés, és a szerződésekben vállalt feladatok maradéktalan teljesítése.

Minőségpolitikánk:

Elkötelezettek vagyunk az egyre magasabb minőségű szolgáltatások, csökkenő költségek és maximális megrendelői elégedettség elérésére.

Az ember

Mindent megteszünk a munkatársaink korrekt munkavégzése érdekében, folyamatos szakmai képzés mellett.

Az eszköz

Hatékony és korszerű technikai eszközöket és felszereléseket használunk, amiknek a fejlesztéséhez szükséges erőforrásokat mindenkor biztosítjuk.

A szabályok

Maradéktalanul követjük az érvényes jogszabályi, szabványi és hatósági előírásokat.

minőség-cad-cam-3000-kft-tervezés

Minőséggel háláljuk meg bizalmát

Csúcsminőség minden pillanatban

A megbízói elképzeléseket maximálisan szem előtt tartjuk, a legmagasabb igényeknek mindig megfelelünk a legkorszerűbb technikai eszközöknek köszönhetően.

Folyamatos fejlődés a közös sikerekért

Munkavállalóink folyamatos szakmai képzése, a szakszerű munka megkövetelése, valamint az egyéni ösztönzés fontos számunkra.

Szigorú ellenőrzés a pontosság alapja

A gépészeti tervezési tevékenységet mindenkor az érvényes jogszabályi, szabványi és hatósági előírásoknak megfelelően végezzük.

Hogyan dolgozunk

 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Miután mertem nagyot álmodni egy méteres acélgömb körül lebegő, minden milliméterében térben ívelő, üveghordó-spirál kompozícióval – megtaláltam a CAD CAM 3000 csapatát.

  Azonnal vállalták velem a kalandot…

  A letisztult geometrián alapuló formavilág anyagban történő kivitelezése – attraktív és szenzibilis statikus tervezői együttműködés nélkül – puszta illúzió maradt volna számomra.

  Róbert és Árpád lelkiismeretes mérnöki munkája mentén azonban végig biztonságban éreztem magam.

  Tűélesen érzékelték a fizikai határokat számtalan esetben feszegető elképzeléseimet és mindig okos, józan érvelésekkel tartották a projektet – a látvány fontosságát szem előtt tartva – a kivitelezhetőség biztos medrében.

  A CAD CAM 3000 Kft. együttműködésével így kelt életre „KOHÉZIÓ” elnevezésű üveg-fém térplasztikám Örkényben, mely a Nemzeti Összetartozás és a Trianoni Békediktátum évfordulója alkalmából került felavatásra.

  A művészi elgondolás és a megfontolt, alapos, pontos, mérnöki munka egyedülálló kollaborációjában.…

  Hálásan köszönöm!

  Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi díjas üvegművész
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.

Közös munka, gördülékenyen

Bővítse hatékony „kiegészítő irodával” cégét, hogy az ötlet mellett a kivitelezés is elsőrangú lehessen!

 • Átfogó igényfelmérés

  Ajánlatadás előtt definiáljuk a pontos igényeket, lehetőségeket, valamint az ideális munkamenetet.

 • Rugalmas munkavégzés

  Csapatunk rugalmasan igazodik az Ön cégének elvárásaihoz. Ennek érdekében részben akár a megrendelőnél is dolgozunk.

 • Folyamatos kapcsolattartás

  Az aktuális kérdésekről telefonon (képernyőmegosztás mellett), illetve akár az Önök telephelyén is egyeztethetünk.