3D Optikai mérés

Igazán megbízható adatok a komplex alkatrészek gyártásához.

Pontos mérés bárhol, bármikor!

Csapatunk gyors és teljes körű optikai szkenneléssel járul hozzá a tökéletes vizualizációhoz, 3D-s nyomtatáshoz, minőségellenőrzéshez, méret-összehasonlításhoz, áttervezéshez, valamint törött alkatrészek és szerszámok javításakor szükséges újramodellezéshez.

Részletek

 • Új alkatrészek tervezése
 • 3D-s dokumentációval nem rendelkező elemek felvételezése
 • Már kész alkatrészek alak- és mérethűségének ellenőrzése

A tökéletes 3D szkenner

A tapintásmentes mérés mostantól bonyolult formafelületek esetén is lehetséges. Csapatunk a csúcstechnológiájú, sztereokamerás 
GOM ATOS Core 300 optikai mérőgép segítségével akár teljes összeállítások digitális bemérésére is képes.

Sokoldalú felhasználhatóság

 • Bármilyen anyagú alkatrészek és eszközök digitalizálására képes.
 • 20-2500 mm-es mérettartományban használható.
 • A pontosság akár a 0,02 mm-es értéket is elérheti.
 • Hordozható eszköz, így bármilyen helyszínen bevethető.

 


Amikre büszkék vagyunk

Tekintse meg legfontosabb projektjeinket, melyekben a tökéletes mérés és a kiváló formatervezés találkozik egymással.

 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.

Szakértőink az Ön projektjéhez

 • Gábor - ügyvezető igazgató

  Gábor

  ügyvezető igazgató

  Széles látókörű, mechatronikai, gépészeti, modellezési és gazdasági háttérrel rendelkező cégvezetőnk. Célja ügyfeleink maximális elégedettsége.

 • Róbert - ügyvezető igazgató

  Róbert

  ügyvezető igazgató

  Több mint 30 év szerszámtervezői és terméktervezői tapasztalattal rendelkező cégvezetőnk, aki mindig garantálja a magas minőséget.

 • Bettina

  Irodavezető

  Segítőkész irodavezetőnk, aki az adminisztráció, a gazdálkodás és a cég kontrollingja mellett kialakítja az ideális munkakörnyezetet is.

 • Viktor

  Projektvezető konstruktőr

  Precíz projekt-koordinátor mérnökünk, akinek az összetett projektek részletes ismerete, koordinálása és megvalósítása sem okoz gondot.

 • Árpád

  Senior projektmérnök konstruktőr

  Az összetett problémák hatékony megoldása a specialitása. Igazi szoftver mágusunk, akinek nem akadály egy szimuláció megtervezése, vagy egy szoftver végső határainak feszegetése sem.

 • József

  Senior projektmérnök konstruktőr

  Éleslátású, gyakorlatias gépészmérnökünk, akinek tudása a Creo, Catia és NX szoftverek, illetve a pneumatikus vezérlések terén is kiemelkedő.

 • Péter

  Senior projektmérnök konstruktőr

  Vérbeli terméktervezőnk, aki megoldásorientált gondolkodásával mindig a használható és praktikus megoldásokat helyezi előtérbe.

 • László - junior CAD designer

  László

  Junior CAD konstruktőr

  Lendületes gépészmérnökünk, aki minden részletre kiterjedő figyelmének köszönhetően több területen is könnyen bekapcsolódik a munkába.

 • Gergő

  CAD technikus

  Precíz és proaktív technikusunk, aki a csövek és vezetékek 3D elrendezésének kiemelt specialistája, de a bútortervezés sem áll messze tőle.

 • Zoltán

  CAD technikus

  Rugalmas és precíz technikusunk, akinek szenvedélye a CAD modellezés és a rajzolás. Jelenleg a CNC gyártásra alkalmas bútortervezésben alkot maradandót.