Szoftverparkunk

Csak elsőrangú CAD-szoftverekkel dolgozunk, szem előtt tartva a 100%-os kompatibilitást.

Professzionális, tervezést segítő szoftvereink

 

Tervezőirodánk a Catia, Creo, Solid Edge és SolidWorks háromdimenziós CAD tervező programok mellett a Siemens NX, Blender, GOM és Ansys rendszert is kitűnően kezeli.

 

Kiváló minőségű mérnöki szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Mérnökirodánk alkalmazkodik a partnerei egyedi elvárásaihoz a szoftverhasználat szempontjából is.

 

Szolgáltatásaink palettája igazán széles, hiszen a rendelkezésünkre álló CAD tervező programok révén tudunk Önnek segítséget nyújtani többek között a terméktervezésben, a reverse engineeringben (visszamodellezésben), a 3D optikai mérésben, a végeselemes szimulációban, a szerszám- és célgéptervezésben, valamint a prototípus-építésben is.

 

Ha felkeltette az érdeklődését valamelyik mérnöki szolgáltatásunk, akkor keressen meg minket ennek az űrlapnak a segítségével. Tervezőirodánk elérhető még az [email protected] címen, illetve a +36 57 401 018-as számon is.

 

A CAD-szoftvereinkről a lentebbi bekezdésben talál bővebb információt.

 • Creo Parametric

  Creo Parametric package

  Egységes környezetben a formatervezés, a CAD tervezés, a szerszámtervezés, a szimuláció és a mérnöki vizualizáció legjava.

 • SolidWorks

  SolidWorks

  Hatékony tervezési funkciók és intuitív felhasználói felület a gyors és automatizált tervezési folyamatokért.

 • CATIA

  CATIA

  Továbbfejlesztett vázlat-, test-, felület- és rajzkészítő megoldások, letisztultabb felület, gyorsabb munkavégzés a több platformon működő, gépészeti tervező szoftvernek köszönhetően.

 • Creo Simulate

  Creo Advanced Simulation Extension

  Haladó szimulációs technikák, a hajszálpontos szerkezeti, hőtani, modál és kihajlás vizsgálatokért.

 • Solid Edge

  Solid Edge

  A nagy teljesítményű 3D-s CAD tervező szoftver segítségével közösen javíthatunk cégének innovációs folyamatain.

 • Blender

  Blender

  Szabad, nyílt forráskódú, háromdimenziós grafikai program, mely ideális animációs videók és vizuális effektek létrehozására, valamint 3D nyomtatáshoz.

 • GOM

  Pontfelhő kiértékelő szoftver

  Szerteágazó utómunkálati lehetőségek és funkciók egy 3D pontfelhők dimenzionális vizsgálatára alkalmas szoftvernek köszönhetően.

 • ANSYS

  Ansys

  A szilárdságtani, áramlástani és hőtani szimulációk globális vezetője, a hatékony, szimulációvezérelt termékfejlesztés alapja.

Hogyan dolgozunk?

 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Miután mertem nagyot álmodni egy méteres acélgömb körül lebegő, minden milliméterében térben ívelő, üveghordó-spirál kompozícióval – megtaláltam a CAD CAM 3000 csapatát.

  Azonnal vállalták velem a kalandot…

  A letisztult geometrián alapuló formavilág anyagban történő kivitelezése – attraktív és szenzibilis statikus tervezői együttműködés nélkül – puszta illúzió maradt volna számomra.

  Róbert és Árpád lelkiismeretes mérnöki munkája mentén azonban végig biztonságban éreztem magam.

  Tűélesen érzékelték a fizikai határokat számtalan esetben feszegető elképzeléseimet és mindig okos, józan érvelésekkel tartották a projektet – a látvány fontosságát szem előtt tartva – a kivitelezhetőség biztos medrében.

  A CAD CAM 3000 Kft. együttműködésével így kelt életre „KOHÉZIÓ” elnevezésű üveg-fém térplasztikám Örkényben, mely a Nemzeti Összetartozás és a Trianoni Békediktátum évfordulója alkalmából került felavatásra.

  A művészi elgondolás és a megfontolt, alapos, pontos, mérnöki munka egyedülálló kollaborációjában.…

  Hálásan köszönöm!

  Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi díjas üvegművész
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.

Közös munka, gördülékenyen

Bővítse hatékony „kiegészítő irodával” cégét, hogy az ötlet mellett a kivitelezés is elsőrangú lehessen!

 • Átfogó igényfelmérés

  Ajánlatadás előtt definiáljuk a pontos igényeket, lehetőségeket, valamint az ideális munkamenetet.

 • Rugalmas munkavégzés

  Csapatunk rugalmasan igazodik az Ön cégének elvárásaihoz. Ennek érdekében részben akár a megrendelőnél is dolgozunk.

 • Folyamatos kapcsolattartás

  Az aktuális kérdésekről telefonon (képernyőmegosztás mellett), illetve akár az Önök telephelyén is egyeztethetünk.