Mérnökirodánk segít, hogy projektje A-Z-ig megvalósuljon

Termék- vagy célgéptervezés? Prototípus-építés? Végeselemes szimuláció?
Sablonmegoldás helyett az adott kihívásra válaszolunk.

Építse be cégébe mérnöki szakértelmünket!

Mérnöki kapacitás, tapasztalat vagy specifikus tudás híján olyan partnerre van szükség, amely kompromisszummentes precizitással valósít meg komplex projekteket.

 • Innovatív megoldások

  Sokirányú tapasztalatunknak hála friss szemszögből közelítjük meg a problémát.

 • Egyedi megvalósítás

  Az Ön csapatával szinte eggyé forrva maximálisan a cégre szabott megoldást nyújtunk.

 • Pontos ütemterv

  A szoros együttműködésnek köszönhetően egy napot sem csúszik a projekt.

 • Kiszámítható költségek

  Projektmenedzsereink nem engedik, hogy elszabaduljanak a költségek.

 • Rugalmas munkavégzés

  A legjobb eredmény érdekében időnként az Ön telephelyén is dolgozunk.

 • Hosszú távú együttműködés

  Az ötletek gyűjtésétől a termék tökéletesítéséig végigkísérjük a megvalósítási folyamatot.

Dolgozzunk együtt Amiben segítünk

Egyedi problémára egyedi megoldással válaszolunk

Hála a sokrétű mérnöki szakértelemmel rendelkező csapatunknak, sablonválaszok helyett megtaláljuk az optimális megoldásokat.

 • Termékcsalád tervezés

  Products palette

  Részletek

  Termékcsalád tervezés

  Partnerek vagyunk a koncepció közös kialakításától egészen az adaptációig. A legapróbb részletekre is odafigyelünk – legyen szó új gyártástechnológiára való átállásról vagy egy termék alapvető újragondolásáról.
 • Új termék kifejlesztése

  New products

  Részletek

  Új termék kifejlesztése

  Innovatív, más szektorokban már bevált ötleteket kombinálunk az Ön mérnökcsapata által már használt megoldásokkal – egy bivalyerős, új koncepciót alkotva.
 • Új szerszámok tervezése

  Design new tools

  Részletek

  Új szerszámok tervezése

  A kapacitáshiányt feloldva költséghatékony és sokoldalú szerszámokkal, célgépekkel és célberendezésekkel tesszük gördülékennyé a gyártást.
 • Szerszámok átalakítása

  Redesign tools

  Részletek

  Szerszámok átalakítása

  Amikor más egy új szerszám tervezését javasolná, mi a helyi lehetőségek ismeretében költséghatékonyabb megoldásban gondolkodunk. A végeredmény? Gyorsabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb gyártás.
 • Részletes dokumentáció

  Documentations

  Részletek

  Részletes dokumentáció

  Mindegy, hogy gyártási dokumentációról, modellfrissítésről, szerszám-visszamodellezésről vagy alkatrészbemérésről van szó – mérnökeink a leggondosabb precizitással dolgoznak
 • 400+ lezárt projekt
 • 45+ megrendelő
 • 12000+ munkanap

Külső csapat sosem volt még ennyire bennfentes

Célunk egy olyan kapcsolat kiépítése, mely biztosítja azt az átfogó, minden apró részletre kiterjedő szemléletet és tudást, amilyet Ön saját munkatársaitól is elvár

 • Átfogó igényfelmérés

  Kézbe fogjuk a termékeket, megnézzük a gépeket, majd a dokumentáció áttanulmányozásával közösen meghatározzuk a pontos szerepünket.

 • Közös munkamódszer

  A hatékony közös munkamódszer kialakítását kisebb projektek keretében alapozzuk meg.

 • Ajánlatkérés

  Nagyobb volumenű együttműködés esetében a korábbi projektek alapján adunk részletes ajánlatot.

 • Folyamatos kapcsolattartás

  A sikeres együttműködés érdekében heti szinten egyeztetünk, akár az Ön telephelyén.

Dolgozzunk együtt Kiemelt együttműködéseink

Kiemelt partnereinkkel elért sikerek

Változatos projektjeink eredményességének titka, hogy egy valami sosem változik: a közös vágy a legjobb eredmény elérésére.

Knaus Tabbert GmbH

Magas terhelhetőség a lehető legkevesebb anyagból? Jobb helykihasználás? Már több mint 185 közös projekt bizonyítja, hogy egy kérdést sem hagyunk megválaszolatlanul.

Lakókocsik tervezése

Megismerve a cég gyártástechnológiát érintő preferenciáit, lakókocsik belső bútorozásának (pl. liftezős ágy, fürdőszoba- és konyhabútor) tervezésében nyújtunk szakszerű segítséget.

Az együttműködés során megvalósított projektek:

150+

Az együttműködés során alkalmazott szolgáltatások:

Dometic Zrt.

Termékek visszamodellezésétől kezdve a több gépsorra is feltehető habosítókalodáig precíz és költséghatékony megoldások jellemzik együttműködésünket.

Szerszámtervezés és dokumentációkészítés

Gyártástechnológiai ismereteink garantálják az ergonomikus, optimalizált szerszámmegoldásokat. Ügyfelünk termékeinek magas minőségű visszamodellezésével jelentősen csökkentek az üzemeltetési és karbantartási költségek.

Az együttműködés során megvalósított projektek:

60+

Az együttműködés során alkalmazott szolgáltatások:

Electrolux Italy

Együttműködésünket már több száz sikeres projekt fémjelzi, melyek keretében minőségi és költséghatékony megoldásokkal segítettük a helyi fejlesztőcsapat munkáját.

Új hűtőszekrények megtervezése.

Gyártmányterveink az egyes alkatrészek (pl. formatervezett kilincs) összeszerelhetőségét és gyárthatóságát biztosították a rendelkezésre álló technológia alapján. A projektek során teljeskörű műszaki dokumentációt készítettünk.

Az együttműködés során megvalósított projektek:

200+

Az együttműködés során alkalmazott szolgáltatások:

 • Miután mertem nagyot álmodni egy méteres acélgömb körül lebegő, minden milliméterében térben ívelő, üveghordó-spirál kompozícióval – megtaláltam a CAD CAM 3000 csapatát.

  Azonnal vállalták velem a kalandot…

  A letisztult geometrián alapuló formavilág anyagban történő kivitelezése – attraktív és szenzibilis statikus tervezői együttműködés nélkül – puszta illúzió maradt volna számomra.

  Róbert és Árpád lelkiismeretes mérnöki munkája mentén azonban végig biztonságban éreztem magam.

  Tűélesen érzékelték a fizikai határokat számtalan esetben feszegető elképzeléseimet és mindig okos, józan érvelésekkel tartották a projektet – a látvány fontosságát szem előtt tartva – a kivitelezhetőség biztos medrében.

  A CAD CAM 3000 Kft. együttműködésével így kelt életre „KOHÉZIÓ” elnevezésű üveg-fém térplasztikám Örkényben, mely a Nemzeti Összetartozás és a Trianoni Békediktátum évfordulója alkalmából került felavatásra.

  A művészi elgondolás és a megfontolt, alapos, pontos, mérnöki munka egyedülálló kollaborációjában.…

  Hálásan köszönöm!

  Balogh Eleonóra Ferenczy Noémi díjas üvegművész
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.

Tapasztalt mérnökcsapatot keres a projektjéhez?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az ötlet valósággá válhasson.