Milyen termékek tervezésében tudunk Önnek segíteni?

lakokocsi-scaled-termektervezes-boritokep

Mérnökirodánk már számos alkalommal bizonyította tudását a terméktervezés területén. Szerettünk volna ebben a cikkben néhány olyan érdekes projektet bemutatni, ami illusztrálhatja, hogy milyen termékek tervezésében tudunk segíteni a megrendelőinknek. A listánk folyamatosan bővül annak köszönhetően, hogy a régebbi, hűséges ügyfeleink kiszolgálása mellett szívesen próbáljuk ki magunkat új projektekben is…

 

Háztartási kisgép tervezése

 

Csapatunk már igazi profinak számít a háztartási termékek megtervezésében. Az elmúlt 10 évben foglalkoztunk többek között hűtőszekrényekkel, fagyasztókkal, hűtővitrinekkel és vízmelegítőkkel is.

 

Ezenkívül lehetőség van nálunk például még fűnyíró-, vízautomata- és hajszárítóburkolatot, porszívó-fedelet, vasalót vagy elektromos borotvát terveztetni. A felsoroltakon kívül szívesen vállaljuk bármilyen más háztartási kisgép, illetve kisgép-burkolat megtervezését.

 

hutoszekreny-tervezes

 

Szerszámok, készülékek és gépek tervezése

 

Szerszámok és készülékek megtervezésére szintén gyakran kerül sor a mérnökirodánkban. Készítettünk már tervet többek között belső vákuumszívó szerszámhoz, kivágó lyukasztó szerszámhoz, ragasztó-szárító célgéphez és habosító kalodához is.

 

belsokamra-vakuumszivo-szerszam-tervezes

 

A készülékek tekintetében szóba jöhet még például egy hegesztő készülék, szerelő készülék, beállító készülék vagy ellenőrző készülék megtervezése is. A szerszámok szempontjából is széles a repertoárunk, hiszen tudunk segítséget nyújtani többek között az alumínium szerszámok, a nyakhúzó szerszámok, a csőszűkítő és csőtágító szerszámok, a mélyhúzó szerszámok, illetve a lyukasztó-kivágó szerszámok megtervezésében is.

 

A speciális és egyedi gépek tervezése szintén lehetséges a mérnökirodánknál. Tudunk tervet készíteni például a komplexebb tekercselő, adagoló, rakatoló, szegecselő és hálóragasztó célgépekhez.

 

Mivel szeretjük a kihívásokat, ezért szívesen vállaljuk a fenti felsorolásban nem szereplő szerszámok, készülékek és gépek megtervezését is.

 

kivago-lyukaszto-szerszam-tervezes

 

Fröccsöntött termékek tervezése

 

A fröccsöntés kiemelkedő szerephez jut a mai világban, ezért mi is nagy mennyiségben foglalkozunk fröccsöntött termékek és műanyag burkolatok tervezésével. Nem jelent nagy kihívást számunkra az, hogy megtervezzünk például egy fröccsöntött monitorkávát vagy egy hátlapot a gyártás előtt. Mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, ezért Ön biztos lehet abban, hogy az általunk készített tervek segítségével tökéletes lesz a fröccsöntés eredménye.

 

Belső és külső burkolatok tervezése

 

A belső és külső burkolatok tervezése szintén nem okoz számunkra problémát. Jól bizonyítja ezt a türkmenisztáni Olimpiai Stadion emblematikus lófejszobrához tervezett speciális, domborított burkolatunk, amelyet a Baumetall Kft. megbízásából készítettünk el. De nem csupán az emlékművek esetében lehet a segítségünket kérni, hiszen terveztünk már például klímaburkolatot, vezetőfülke-burkolatot és kartámasz-burkolatot is. És a sort még sokáig lehetne folytatni…

 

turkmenisztan-stadion-lofej-burkolattervezes

 

Hangszigetelt térelválasztók tervezése

 

Az egyik ügyfelünk esetében alkalmunk nyílt az irodai hangszigetelt térelválasztó falrendszer teljes termékpalettájának megtervezésére és továbbfejlesztésére. A kitűnő végeredmény elérése érdekében szilárdsági vizsgálatokat végeztünk, illetve fotorenderelt képeket készítettünk.

 

irodai-terelvalaszto-tervezes

 

Bútorok tervezése

 

A bútortervezés szempontjából is bőven van referenciánk, hiszen például az egyik partnerünk esetében segítséget nyújtottunk egy teljes lakókocsi modellsorozat, illetve ezen belül a bútorelrendezés megtervezésében. Különösen büszkék vagyunk az általunk tervezett lakókocsis konyhabútorokra, fürdőszobabútorokra és liftezős ágyakra. A mi szakértelmünket dicséri ez a formatervezett forgószék és ez az ergonomikus íróasztal is.

 

Nyitottak vagyunk emellett például egy-egy bútor- vagy asztalcsalád, illetve szekrényrendszer vagy másmilyen bútor megtervezésére is.

 

lakokocsi-konyha-butortervezes

 

Egyéb termékek tervezése

 

A fent felsoroltakon kívül készítettünk már tervet acélszerkezetekhez, design line-hoz és hófogó rendszerekhez, alumínium öntvényekhez, tetoválógépekhez, láncfűrészek-alkatrészekhez, szivattyú-alkatrészekhez és formatervezett kilincsekhez is.  Ezek alapján jól látható, hogy igazán sokrétű tudással és tapasztalt csapattal rendelkezünk.

 

acelszerkezet-tervezes

 

Terméktervezés professzionális keretek között

 

Mérnökirodánk a CATIA, a Creo, a Solid Edge, a Solidworks, a Blender, a Gom, az Ansys, illetve a Siemens NX szoftvereket használja a tökéletes végeredmény elérése érdekében a terméktervezés során. A munka elvégzéséhez használt szoftver tekintetében maximálisan alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez.

 

Már meglévő partnereink ISO 9001 minőségirányítási rendszer által biztosított, magas szintű kiszolgálása mellett folyamatosan keressük az új kihívásokat.

 

Legyen az Ön projektje a következő sikertörténet mérnökirodánk történetében! Ha felkeltették érdeklődését a referenciáink, akkor keressen meg minket ennek az űrlapnak a segítségével, írjon nekünk e-mailt az [email protected] címre vagy hívjon minket a +36 57 401 018 számon! Szívesen válaszolunk a terméktervezéssel és -fejlesztéssel kapcsolatos kérdéseire.

 

 

emlekmu-tervezes