Milyen termékek tervezésében tudunk Önnek segíteni?

lakokocsi-scaled-termektervezes-boritokep

Mérnökirodánk már számos alkalommal bizonyította tudását a terméktervezés területén. Szerettünk volna ebben a cikkben néhány olyan érdekes projektet bemutatni, ami illusztrálhatja, hogy milyen termékek tervezésében tudunk segíteni a megrendelőinknek. A listánk folyamatosan bővül annak köszönhetően, hogy a régebbi, hűséges ügyfeleink kiszolgálása mellett szívesen próbáljuk ki magunkat új projektekben is…

 

Háztartási kisgép tervezése

 

Csapatunk már igazi profinak számít a háztartási termékek megtervezésében. Az elmúlt 10 évben foglalkoztunk többek között hűtőszekrényekkel, fagyasztókkal, hűtővitrinekkel és vízmelegítőkkel is.

 

Ezenkívül lehetőség van nálunk például még fűnyíró-, vízautomata- és hajszárítóburkolatot, porszívó-fedelet, vasalót vagy elektromos borotvát terveztetni. A felsoroltakon kívül szívesen vállaljuk bármilyen más háztartási kisgép, illetve kisgép-burkolat megtervezését.

 

hutoszekreny-tervezes

 

Szerszámok, készülékek és gépek tervezése

 

Szerszámok és készülékek megtervezésére szintén gyakran kerül sor a mérnökirodánkban. Készítettünk már tervet többek között belső vákuumszívó szerszámhoz, kivágó lyukasztó szerszámhoz, ragasztó-szárító célgéphez és habosító kalodához is.

 

belsokamra-vakuumszivo-szerszam-tervezes

 

A készülékek tekintetében szóba jöhet még például egy hegesztő készülék, szerelő készülék, beállító készülék vagy ellenőrző készülék megtervezése is. A szerszámok szempontjából is széles a repertoárunk, hiszen tudunk segítséget nyújtani többek között az alumínium szerszámok, a nyakhúzó szerszámok, a csőszűkítő és csőtágító szerszámok, a mélyhúzó szerszámok, illetve a lyukasztó-kivágó szerszámok megtervezésében is.

 

A speciális és egyedi gépek tervezése szintén lehetséges a mérnökirodánknál. Tudunk tervet készíteni például a komplexebb tekercselő, adagoló, rakatoló, szegecselő és hálóragasztó célgépekhez.

 

Mivel szeretjük a kihívásokat, ezért szívesen vállaljuk a fenti felsorolásban nem szereplő szerszámok, készülékek és gépek megtervezését is.

 

kivago-lyukaszto-szerszam-tervezes

 

Fröccsöntött termékek tervezése

 

A fröccsöntés kiemelkedő szerephez jut a mai világban, ezért mi is nagy mennyiségben foglalkozunk fröccsöntött termékek és műanyag burkolatok tervezésével. Nem jelent nagy kihívást számunkra az, hogy megtervezzünk például egy fröccsöntött monitorkávát vagy egy hátlapot a gyártás előtt. Mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, ezért Ön biztos lehet abban, hogy az általunk készített tervek segítségével tökéletes lesz a fröccsöntés eredménye.

 

Belső és külső burkolatok tervezése

 

A belső és külső burkolatok tervezése szintén nem okoz számunkra problémát. Jól bizonyítja ezt a türkmenisztáni Olimpiai Stadion emblematikus lófejszobrához tervezett speciális, domborított burkolatunk, amelyet a Baumetall Kft. megbízásából készítettünk el. De nem csupán az emlékművek esetében lehet a segítségünket kérni, hiszen terveztünk már például klímaburkolatot, vezetőfülke-burkolatot és kartámasz-burkolatot is. És a sort még sokáig lehetne folytatni…

 

turkmenisztan-stadion-lofej-burkolattervezes

 

Hangszigetelt térelválasztók tervezése

 

Az egyik ügyfelünk esetében alkalmunk nyílt az irodai hangszigetelt térelválasztó falrendszer teljes termékpalettájának megtervezésére és továbbfejlesztésére. A kitűnő végeredmény elérése érdekében szilárdsági vizsgálatokat végeztünk, illetve fotorenderelt képeket készítettünk.

 

irodai-terelvalaszto-tervezes

 

Bútorok tervezése

 

A bútortervezés szempontjából is bőven van referenciánk, hiszen például az egyik partnerünk esetében segítséget nyújtottunk egy teljes lakókocsi modellsorozat, illetve ezen belül a bútorelrendezés megtervezésében. Különösen büszkék vagyunk az általunk tervezett lakókocsis konyhabútorokra, fürdőszobabútorokra és liftezős ágyakra. A mi szakértelmünket dicséri ez a formatervezett forgószék és ez az ergonomikus íróasztal is.

 

Nyitottak vagyunk emellett például egy-egy bútor- vagy asztalcsalád, illetve szekrényrendszer vagy másmilyen bútor megtervezésére is.

 

lakokocsi-konyha-butortervezes

 

Egyéb termékek tervezése

 

A fent felsoroltakon kívül készítettünk már tervet acélszerkezetekhez, design line-hoz és hófogó rendszerekhez, alumínium öntvényekhez, tetoválógépekhez, láncfűrészek-alkatrészekhez, szivattyú-alkatrészekhez és formatervezett kilincsekhez is.  Ezek alapján jól látható, hogy igazán sokrétű tudással és tapasztalt csapattal rendelkezünk.

 

acelszerkezet-tervezes

 

Terméktervezés professzionális keretek között

 

Mérnökirodánk a CATIA, a Creo, a Solid Edge, a Solidworks, a Blender, a Gom, az Ansys, illetve a Siemens NX szoftvereket használja a tökéletes végeredmény elérése érdekében a terméktervezés során. A munka elvégzéséhez használt szoftver tekintetében maximálisan alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez.

 

Már meglévő partnereink magas szintű kiszolgálása mellett folyamatosan keressük az új kihívásokat.

 

Legyen az Ön projektje a következő sikertörténet mérnökirodánk történetében! Ha felkeltették érdeklődését a referenciáink, akkor keressen meg minket ennek az űrlapnak a segítségével, írjon nekünk e-mailt az [email protected] címre vagy hívjon minket a +36 57 401 018 számon! Szívesen válaszolunk a terméktervezéssel és -fejlesztéssel kapcsolatos kérdéseire.

 

 

emlekmu-tervezes