Referenciamunkák

Átfogó megoldásaink maximálisan illeszkednek megrendelőink igényeihez. Szenvedélyünk a mérnöki precizitás, mely minden munkánkban tetten érhető.Alak és mérethűség ellenőrzése

Bonyolultabb készülékek esetén gyakran előfordul, hogy az utolsó alkatrész nem akar bemenni a helyére, de korántsem biztos, hogy ez a darab a hibás. Vákuumszívott termékeknél ez gyakran előfordul, mert sok paraméter befolyásolja a darab méretét, alakját.

Optikai szkenneléssel sok elem bemérhető pár nap alatt, és mindegyik összehasonlítható az eredeti CAD modellel. Azt, hogy hol és milyen mértékű eltérés van a darabon, a mérést kiértékelő szoftverünkkel tudjuk vizualizálni, és erről mérési jegyzőkönyvet is készítünk. Ezzel a módszerrel komplexebb szerelési problémák is megoldhatók.

Gyakran előfordul, hogy nem a hibás alkatrész javítása, hanem egy másik (pl. kisebb, olcsóbb) csatlakozó elem módosítása hozza meg a várt eredményt. Javaslatot tudunk adni arra, hogy költséghatékonyság szempontjából melyik komponenst érdemes módosítani. Sőt, igény szerint el is végezzük a szükséges javításokat.

 • A kihívás:

  Erősen deformált, vákuumszívott alkatrészek illesztése szabályos 3D geometriával.

 • A megoldásunk:

  A lehető legpontosabb illesztés, megfontolt és helyes műszaki következtetések levonása.

 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.