Tanúsítványunk

Mert hisszük, hogy alap a korrekt munkavégzés, a maximális biztonságra való törekvés, és a szerződésekben vállalt feladatok maradéktalan teljesítése.

ISO 9001 minőségirányítási rendszer

Egyre magasabb minőségű szolgáltatások, csökkenő költségek és maximális megrendelői elégedettség 2012 óta.

Az ember

Hiszünk munkatársaink folyamatos szakmai és minőségirányítási képzésében.

Az eszköz

Hatékony és korszerű technikai eszközöket és felszereléseket használunk.

A szabályok

Követjük az érvényes jogszabályi, szabványi és hatósági előírásokat.

Minőséggel háláljuk meg bizalmát

Csúcsminőség minden pillanatban

A megbízói elképzeléseket maximálisan szem előtt tartjuk, a legmagasabb igényeknek mindig megfelelünk a legkorszerűbb technikai eszközöknek köszönhetően.

Folyamatos fejlődés a közös sikerekért

Munkavállalóink folyamatos szakmai és minőségirányítási képzése, a szakszerű munka megkövetelése, valamint az egyéni ösztönzés fontos számunkra.

Szigorú ellenőrzés a pontosság alapja

A gépészeti tervezési tevékenységet mindenkor az érvényes jogszabályi, szabványi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött körülmények között végezzük.

Hogyan dolgozunk

 • Számos projektben működtünk együtt a csapattal. Annak ellenére, hogy az építőipar nem a CAD-CAM 3000 fő területe, kiválóan megértették a nehézségeket, és remek ötleteik voltak a közös feladatoknál.

  Dr. Toldy Gábor Chief Operating and Production Officer - Baumetall Design Kft.
 • Másfél éve használjuk a 70 és 90 literes abszorpciós hűtőszekrényeink szekrénytest gyártásához a CAD-CAM 3000 Kft. által tervezett pneumatikus vezérlésű, habosító kalodát.
  Azóta nem volt gyártási selejtünk, nem volt leállás és nem volt baleset sem. Mi mást mondhatnék még? Ez mindent elmond.

  Kiss Zoltán Head of Technology - DOMETIC Zrt.
 • Már 2014 óta működünk együtt a CAD-CAM 3000-rel. A csapat műszaki know-how-ja, készségei és akarata lehetővé tette, hogy az iparág ezen konkrét területét a lehető leggyorsabban megismerjék. Szoftverismeretük kiváló, és a projekteket rendkívül könnyű megtervezni a csapat segítségével. A kommunikáció mindig a lehető leghatékonyabb a részt vevő kollégáink és a CAD-CAM 3000 csapata között, a rendszeres, heti megbeszéléseknek köszönhetően könnyűvé válik a projekttervezés.

  Kubicsek Károly Projektvezető - Knaus Tabbert Kft.
 • A CAD-CAM 3000-rel együtt egy olyan eszköz prototípusán dolgoztunk, mely egy már létező termék módosított változata volt. Az első lépés az volt, hogy megosszuk a CAD-CAM 3000-rel a körülbelüli ötleteinket az általunk kiemelni, erősíteni kívánt funkcionalitásokkal és teljesítményekkel kapcsolatban, míg a második szakaszban meghatároztuk a módosítást igénylő alkatrészeket és összetevőket. A CAD-CAM 3000 intézte a meglévő rajzok módosításait az instrukcióink alapján és optimalizálta az új formákat a legjobb esztétikai eredmény érdekében. Ezt az újratervezést az új alkatrészek legyártásának figyelembevételével végezték el, és tekintélyes tudásról tettek tanúbizonyságot.

  Könnyű volt velük kapcsolatba lépni, hogy megvitassuk és ellenőrizzük a javaslataikat, és a feladatot időben befejeztük. A legnagyobb kihívást igénylő tételek megvitatásához és a prototípus összeállításához személyesen utaztak Olaszországba. Meg voltunk elégedve a közreműködésükkel, és jövőbeli projektjeinkhez is számításba fogjuk őket venni.

  Corrado Cecchini Thermal Insulation Manager - Global Technology Food Preservation, Electrolux

Közös munka, gördülékenyen

Bővítse hatékony „kiegészítő irodával” cégét, hogy az ötlet mellett a kivitelezés is elsőrangú lehessen!

 • Átfogó igényfelmérés

  Ajánlatadás előtt definiáljuk a pontos igényeket, lehetőségeket, valamint az ideális munkamenetet.

 • Rugalmas munkavégzés

  Csapatunk rugalmasan igazodik az Ön cégének elvárásaihoz. Ennek érdekében részben akár a megrendelőnél is dolgozunk.

 • Folyamatos kapcsolattartás

  Az aktuális kérdésekről telefonon (képernyőmegosztás mellett), illetve akár az Önök telephelyén is egyeztethetünk.